Ring til os på 24 40 97 47

Køkkenmontering

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

​Tømrer – Snedker Hans Johansen har mange års erfaring med planlægning og opsætning af køkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, står vi klar med rådgivning om stil og funktionalitet.

​Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

​Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg.

Tømrer – Snedker Hans Johansen sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

​Du kan ringe til os på telefon 24 40 97 47, skrive på e-mail hans.johansen@nordfiber.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden for at aftale det videre forløb.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.