Ring til os på 24 40 97 47

Køkkenmontering

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

​Tømrer – Snedker Hans Johansen har mange års erfaring med planlægning og opsætning af køkkener. Står dit køkken over for en udskiftning, står vi klar med rådgivning om stil og funktionalitet.

​Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

​Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg.

Tømrer – Snedker Hans Johansen sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud

​Du kan ringe til os på telefon 24 40 97 47, skrive på e-mail hans.johansen@nordfiber.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden for at aftale det videre forløb.