Ring til os på 24 40 97 47

Overdækket terrasse

Overdækket terrasse, udestue eller vinterhave

Overvejer I at få en overdækket terrasse? Hos Tømrer – Snedker Hans Johansen laver vi gerne enhver form for overdækket terrasse, udestue eller vinterhave for private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Hals, Vodskov og Aalborg samt andre steder.

​En længere sommer med en terrasseoverdækning

En overdækket terrasse er praktisk, når regnen og duggen falder. En terrasse-overdækning giver jer mulighed for at nyde den friske luft i tørvejr. Dertil kommer, at den skygger for solen.

​Terrassen vil forsøde og forlænge udelivet med adskillige måneder, mens den samtidig trækker den hyggelige loungestemning med fra stuen.

​En regulær udestue er også en ideel mulighed for at udvide og forskønne jeres stue. Vi kan lave en udestue eller træ-terrasse med et flot og klassisk design, som passer til ethvert hus.​

Hvad koster en overdækket terrasse?

Vi tilbyder alt fra udestuer og vinterhaver til overdækning af terrasser. Vores pris anhænger af omfanget af arbejdet samt jeres valg af materialer. Desuden kan I vælge mellem en ren træterrasse og en terrasse med fliser eller klinker. Vi giver inspiration og vejleder jer til, hvordan I kan få en god løsning på en overdækket terrasse.

Uforpligtende tilbud fra din udestue-specialist

Kontakt din udestue-specialist, hvis I ønsker mere lys, mere plads og mere livsglæde. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en udestue eller overdækket terrasse.

​Du kan ringe til os på telefon 24 40 97 47, skrive på e-mail hans.johansen@nordfiber.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden for at aftale det videre forløb.