Ring til os på 24 40 97 47

Overdækket terrasse

Overdækket terrasse, udestue eller vinterhave

Overvejer I at få en overdækket terrasse? Hos Tømrer – Snedker Hans Johansen laver vi gerne enhver form for overdækket terrasse, udestue eller vinterhave for private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Hals, Vodskov og Aalborg samt andre steder.

​En længere sommer med en terrasseoverdækning

En overdækket terrasse er praktisk, når regnen og duggen falder. En terrasse-overdækning giver jer mulighed for at nyde den friske luft i tørvejr. Dertil kommer, at den skygger for solen.

​Terrassen vil forsøde og forlænge udelivet med adskillige måneder, mens den samtidig trækker den hyggelige loungestemning med fra stuen.

​En regulær udestue er også en ideel mulighed for at udvide og forskønne jeres stue. Vi kan lave en udestue eller træ-terrasse med et flot og klassisk design, som passer til ethvert hus.​

Hvad koster en overdækket terrasse?

Vi tilbyder alt fra udestuer og vinterhaver til overdækning af terrasser. Vores pris anhænger af omfanget af arbejdet samt jeres valg af materialer. Desuden kan I vælge mellem en ren træterrasse og en terrasse med fliser eller klinker. Vi giver inspiration og vejleder jer til, hvordan I kan få en god løsning på en overdækket terrasse.

Uforpligtende tilbud fra din udestue-specialist

Kontakt din udestue-specialist, hvis I ønsker mere lys, mere plads og mere livsglæde. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en udestue eller overdækket terrasse.

​Du kan ringe til os på telefon 24 40 97 47, skrive på e-mail hans.johansen@nordfiber.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden for at aftale det videre forløb.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.