Ring til os på 24 40 97 47

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer i lejligheder og huse

​Er det blevet tid til udskiftning af vinduer og døre? Hos Tømrer – Snedker Hans Johansen har vi stor ekspertise med udskiftning af vinduer og døre i etageejendomme, villaer og parcelhuse. Vi har kunder i blandt andet Hals, Aalborg, Vodskov og mange andre steder.

Spændende puslespil ved udskiftning af vinduer

Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og derfor finder vi altid de vinduer, som vil klæde en bolig bedst. Vi tilbyder levering og montering af nye vindueselementer fra kælder til kvist fra en lang række producenter. Vi klarer også gerne en reparation af vinduesrammerne.

​Vinduesudskiftning er et spændende puslespil at få til at gå op. Det handler ikke kun om at vælge de optimale ruder og vindueselementer, men også om at skifte dem med mindst mulig gene for beboerne. Heldigvis mestrer vi begge dele.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Ruder og rammer kan leveres i forskellig kvalitet, og vores kunder har forskellige ønsker og behov. Dertil kommer, at der kan være behov for fremstilling og installation af specialfremstillede elementer. Dog er vores priser for udskiftning af vinduer og døre altid konkurrencedygtige.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

Kontakt os gerne, hvis I ønsker en lavere varmeregning og et bedre indeklima uden træk og kuldebroer. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer.

​Du kan ringe til os på telefon 24 40 97 47, skrive på e-mail hans.johansen@nordfiber.dk eller kontakte os via kontaktformularen her på siden for at aftale det videre forløb.